Etsitkö luennoitsijaa?

Hoivakotifarmasia ry:n jäsenten joukosta löytyy osaavia henkilöitä pitämään luentoja hoivakotifarmasian ympärille linkittyvistä asioista. Voit ottaa suoraan yhteyttä sopivaan henkilöön ja sopia käytännön järjestelyistä hänen kanssaan. Hoivakotifarmasia ry ei peri luennoitsijoista välityspalkkiota.

Jäsen! Jos haluat tietosi luennoitsijapankkiin, otathan yhteyttä hallitukseen: hoivakotifarmasia [at] gmail.com

Paula Haapakoski, Ylivieska

phaapako@gmail.com 

Proviisori, lääkehoidon arvioinnin asiantuntija

Olen luennoinut keskussairaalan henkilökunnalle mm. osastofarmasiasta ja lääketurvallisuudesta, opettanut lähihoitajia AMK:ssa aiheina lääkehoidon kokonaisarvioinnit ja annosjakelu sekä Farmasialiiton aktiivina pitänyt koulutuksia kollegoille esim. työkokemuksistani Norjassa.

Pilvi Moberg, Forssa

pilvi.moberg@gmail.com

Johtava farmaseutti, lääkehoidon kokonaisarvioinnin ja sairaala- ja terveyskeskusfarmasian erityispätevyys

Olen opettanut AMK:ssa sairaanhoitajaopiskelijoille farmakologiaa sekä luennoinut ja pitänyt eri asteisia esityksiä potilasjärjestöille, sairaanhoitajille, lähihoitajille, lääkäreille sekä muille terveydenhuollon ammattilaisille lääkehoitoon liittyvistä aiheista, kuten lääkehoidonarvioinneista, yhteisvaikutuksista ja iän huomioimisesta lääkehoidossa (esim. THL:n, Lääketietokeskuksen ja Profession järjestämissä tilaisuuksissa).


Paula Timonen, Lappeenranta (toimintaa ympäri Suomen)

paula.timonen@prodosis.fi, 0505675292

Proviisori, lääkehoidon kokonaisarvioinnin erityispätevyys, tohtorikoulutettava HY, toimitusjohtaja

Luentoja ja koulutuspäiviä koskien lääkehoitoja, iäkkäiden turvallista lääkehoitoa, moniammatillista yhteistyötä, lääkehoidon arviointia ja farmasian alan palvelujen tuotteistusta farmasian alan ja hoito- ja hoiva-alojen ammattilaisille ja opiskelijoille sekä kaikille avoimia luentoja. Tilaajia mm. Helsingin yliopisto, Palmenia/HY+, Aducate, Etelä-Karjalan Kesäyliopisto, Oulun seudun AMK, Etelä-Karjalan AMK, Fioca, Farmasian oppimiskeskus, Suomen Proviisoriyhdistys, Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia ja Eksote.